ROOT#

Evet arkadaşlar bugün sizlere root hakkın da bilgi vereceğim.




Root android sistemindeki geniş bir izindir. Eğer cihazınız rootlu ise büyük bir izin çerçevesine sahip olursunuz.Root yapmak cihazın garantisini bozar ama bu root'u kaldırmak garantiyi   geri getirmeyecektir, ancak bunun bir kaç yolu vardır.Bunu internetten bulabilirsiniz neyse konumuza dönelim.Root yapmak basit bir iş değildir.Sağlam bir root yapmak için bilgisayar gereklidir.Ama bunu android uygulamaları eline aldı tabiki bilgisayar gibi sağlıklı değil.
Her cihaza root atmak androidden başarılı olmuyor.Biz bugün android bir cihaza basit bir şekilde root nasıl atılır onu göstereceğim.                                                                                                                                                                                                           Supersu.apk                                                                                                                                                 Arkadaşlar burada super su sadece root yöneticisi gibi bir şeydir sizin rootla çalışan uygulamalarınıza root izni verir.

SUPER SU


Şimdi gel gelelim root atma işlemine . Bildiğim düzgün çalışabilen KİNGROOT  sağlam
bir uygulamadır.Peki nasıl çalışır ?, satbil mi?, cihazıma zarar verir mi?, bu ların hepsinin cevabını birazdan göreceğiz , bu uygulama benim cihazımı rootladı cihazım da kolay rootlanabilen bir cihaz değil(PRACTİKA  TP10).Ama bu uygulama sayesinde rootladım fakat root ile çalışan bazı uygulamalar root olmadığını söyleyip atıyordu. Sonra cihaz o kadar kolay rootlanabilen bir cibaz olmadığı için uygulama zar zor yarım rootlamış.Başta belirttiğim gibi bilgisayar en sağlıklısı.Uygulamanın ismi KİNGROOT ben kullanıyorum çok iyi sağlıklı.Cihaza bir zararı yok, gayet stabil bence sağlam bir uygulama.Bu uygulama root atmanın yanında cihazı hızlandırma gibi bir çok özelliğe sahiptir.

Peki cihazın rootlandığını nereden anlayacağız.Bunun için geliştirilen bir uygulama olan root checker uygulaması ile öğrenebilirsiniz.


Kingroot.apk


Bu yazım kesinlikle reklam amaçlı değildir hepsi kendi şahsi görüşümdür:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TABLETE OVERCLOCK YAPMAK