S3 MİNİ ORJİNAL ROM YÜKLEME

Evet arkadaşlar bugün ki konumuz rom yükleme.



 Rom bilindiği üzere android sürümü düşük olan cihazların sürümünü yükseltmektir.
Rom Faydalı mıdır?
 Bence çok faydalı yani oynayamadığınız oyunları oynayabiliyorsunuz,android son sürüm kullanma keyfini yaşayabiliyorsunuz.
 Peki Yüklemek Basit mi?
 Yüklemek bana göre hiç de basit değil ama bu işlerden iyi anlarım derseniz size basit gelebilir.Yani bunu yaparken çok soğuk kanlı olmanız lazım.Çünkü cihazın brick olma olasılığı , yapacaklarınızı unutma olasılığı, her şeyi mahfedebilir.Bunu yaparken olayı çok ciddi olmalısınız yani apk yükler gibi yaparsanız o cihazın hayatta kalması biraz zor olabilir.
 Neler Lazım ?
 Rom'u yüklemek için bir program yani rom'u cihaza yükleyebileceğimiz bir uygulama ismi ODİN bunun sayesinde tüm işleri yapacağız. Bir de tabiki Rom romunuzu nasıl seçeceksiniz ben bugün S3 mini orjinal rom yükleyeceğim yani brick olmuş bir S3 mini cihaza yükleyeceğim. en altta size bunların linkini vereceğim tabi ki bu taktikle artı bir kaç bilgi ile kolayca cihazınızla uyumlu romları cihazınıza yükleyebilirsiniz.
 Adım adım anlatayım:
1)Bilgisayarınıza ODİN programını kurun. Ve açın.
 2)Ve cihazı türkçesiyle yükseltme moduna yani download moduna alın (S3mini de ses kısma+kilit tuşu+home tuşu).
 3)Cihazı bilgisayara bağlayın.(odin programı cihazı görcektir.)
4)Sonra Odin programındaki PDA bölümüne indirdiğiniz Rom'u koyun.
 5)Sonra start butonuna basın. Odin programında bir bar çıkacak ve dolmaya başlayacak aynı anda telefonun ekranında bir bar çıkacak. Burada  bitmedi tabiki isteyenler internetten google uygulamalarını da indirebilirsiniz yada direk aşağıda verdiğim diğer googleapps'i indirerek aynı şekilde pda bölmüne atın ve start'a basın cihaz S3mini'nin orjinal romuyla romlandı.Cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz.
s3 mini orjinal turkce stock rom

ODİN 3.0.7

Bu linkdeli dosya cihaın usb driveri (bilhisayar görmesse diye).

S3ini USB DRİVER
 (ROM SIKINTISIZDIR)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TABLETE OVERCLOCK YAPMAK